Szolgáltatások

Világítás tervezés, fénytechnikai mérések elvégzése

A megvilágítandó helyszín megismerése után megtörténik azoknak a követelményeknek a meghatározása, amelyek mind a megrendelő igényeit mind a kapcsolódó szabványi előírásokat teljesítik.

Cégünk a megfelelő méretezéseket Relux és Dialux világítástervező programokkal hajtja végre. Így biztosítunk megoldási javaslatokat a megrendelő részére. További munkák elvégzéséhez bármely Autocad fájl egyszerűen importálható a két említett programba.

A fénytechnikai méretezés mellett fénymérést is végzünk a szabványossági feltételek teljesülésének ellenőrzése céljából. Az újonnan épült utak, közterületek használatba vételéhez szükséges fénymérési jegyzőkönyv elkészítését is vállaljuk.

A fénytechnikai tervezés mellett vállaljuk villamos engedélyezési és kiviteli tervek összeállítását, a teljes engedélyeztetési folyamat lefolytatását.

Lámpatest beszállítás

A cégünk mögött álló, több mint két évtized során számos itthoni és külföldi, bel- és kültéri beruházás lámpatest beszállításában vettünk részt.

Referenciáink között ugyanúgy megtalálható irodaházak, üzletek, sportlétesítmények, magánházak, hotelek, raktárak, szerelő műhelyek megvilágítása, mind a közterületek, utcák, terek, épületek díszvilágítása is.

Munkáink során számos, a hazai és a világ világítástechnikai piacát meghatározó vállalat termékeivel elégítettük ki vevőink igényét. Cégünk gyártófüggetlen, így mindig az ügyfeleink részére leginkább megfelelő megoldást tudjuk javasolni.


Teljes körű villamos kivitelezés

A világítástechnikában eltöltött évek alatt lámpatest beszállítás mellett fokozatosan építettük ki kapacitásainkat a megvalósítandó projektek teljes körű kivitelezésére.

Természetesnek vesszük, hogy szolgáltatásunk nem csupán az építkezés, felújítás elkezdésétől a befejezéséig tart. Teljes körű szolgáltatásunk kiterjed a kapcsolódó beruházás során felmerülő tervezési, ügyintézési és engedélyeztetési feladatokra is.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást biztosítsunk. Ezért olyan szakembereket alkalmazunk, akik nagyfokú gyakorlattal és szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Partner vállalatainkat úgy választottuk ki, hogy azok speciális, egyedi igényeket is teljesíteni tudják infrastrukturális hátterükkel.

A világítástechnikában eltöltött évek alatt lámpatest beszállítás mellett fokozatosan építettük ki kapacitásainkat a megvalósítandó projektek teljes körű villamos kivitelezésére.

Kültéren végzett villamos kivitelezési tevékenységünk keretében számos referenciával rendelkezünk közvilágítás LED-es korszerűsítésében, villamos és közvilágítási hálózatépítésben.

Cégünk önkormányzatok részére közvilágítás üzemeltetési feladatokat is végez.

Beltéren végzett villamos kivitelezési tevékenységünk keretében referenciáink kiterjednek irodaépületek világításának LED-es korszerűsítésére és villanyszerelési munkálataira.

Természetesnek vesszük, hogy szolgáltatásunk nem csupán az építkezés, felújítás elkezdésétől a befejezéséig tart. Teljes körű szolgáltatásunk kiterjed a kapcsolódó beruházás során felmerülő tervezési, ügyintézési és engedélyeztetési feladatokra is, valamint a garanciális ügyintézésre is.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást biztosítsunk. Ezért olyan szakembereket alkalmazunk, akik nagyfokú gyakorlattal és szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Partner vállalatainkat úgy választottuk ki, hogy azok speciális, egyedi igényeket is teljesíteni tudják infrastrukturális hátterükkel.

 
  • Fénysport LUX
    Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • H-2890 Tata, Agostyáni út 5.
  • Tel.: +36/30-25-66-133
  • info@fenysport.hu
powered by solvyt.com
Szechenyi 2022