Pályázatok

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01591 GINOP-1.2.8-20-2020-01591

A projekt címe: Kapacitásbővítés megvalósítása új, modern berendezések beszerzésével a Fénysport Lux Kft-nél
A kedvezményezett neve: Fénysport Lux Kereskedelmi és Szolgáltató Kereskedelmi Felelősségű Társaság
A szerződött támogatás összege: 8.922.944 Forint
Támogatás mértéke: 69,99%
Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.02.02.

A cégünk több éves közvilágítás kiépítési és kivitelezési tapasztalattal rendelkezik. A Széchenyi 2020 pályázattal az volt a célunk, hogy cégünkön belül ezt a szegmenst modernebbé, produktívabbá tudjuk tenni. Ezt a lehetőséget megpályáztuk és 2020 második felében elnyertük az Európai Uniós pályázatot kapacitásbővítés megvalósításával kapcsolatban. Ennek köszönhetően a meglévő gépparkunkat bővíteni tudtuk. A támogatás segítségével minőségi új kompresszort, kábeldobtartó utánfutót, lánctalpas kotró földmunkagépünkre kiegészítő fúrót és bontókalapácsot, betonvágó berendezést és az út alatti átfúráshoz szükséges eszközt tudtunk venni.

A fejlesztés egyik hatása, hogy az új eszközök miatt a korábban kölcsönözött gépeket többé nem kellett igénybe vennünk, bérelnünk és ennek köszönhetően a folyamatosan keletkező bérlési díjakat el tudtuk hagyni.

A pályázaton keresztül beszerzett eszközök közül az egyik kiemelkedő berendezés az út alatti átfúráshoz szükséges eszköz, mivel ennek köszönhetően a már meglévő utat, betont, aszfaltot nem kell felszedni, mivel az út alatt keresztbe egy lyukat tudunk fúrni a gép segítségével és kábeleket, csöveket a kialakított csatornába be lehet húzni az adott felszín, útszakasz megrongálása nélkül.

A megvásárolt munkagépek segítségével a kivitelezési munkálatok gyorsabbá, precízebbé váltak. A beruházás megvalósítása után cégünk már nem csak helyi, megyei szinten tudott munkákat, kivitelezéseket elvállalni, hanem az ország más megyéiből is érkeztek megkeresések, megrendelések. Ezáltal több projektet tudunk elvégezni. Villanyszerelő csapatunkat nemcsak modern berendezésekkel, hanem szakemberekkel is tudtuk bővíteni az újonnan beszerzett eszközöknek köszönhetően.

 
  • Fénysport LUX
    Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • H-2890 Tata, Agostyáni út 5.
  • Tel.: +36/30-25-66-133
  • info@fenysport.hu
powered by solvyt.com
Szechenyi 2022