BÄ-RO frissáru világítás

Cégünk 1994 óta látja el a németországi BÄ-RO GmbH & Co. KG vállalat magyarországi kizárólagos képviseletét.

A BÄ-RO GmbH & Co. KG egy sikeres közepes méretű technológiai vállalat, aminek a központja Leichlingben, Németországban található, amely a termékvilágításra és levegő tisztítására specializálódott.

A BÄ-RO hálózatnak Németország szerte 4 irodája van, az Amerikai Egyesült Államokban és Franciaországban a német anyavállalat leányvállalatai találhatóak meg. Világszerte, több mint negyven országban találhatóak meg a kizárólagos forgalmazásra jogosult partnerek, ennek a hálózatnak a tagja BÄ-RO termékek magyarországi kizárólagos forgalamzója a Fénysport Lux Kft. Világszerte megközelítőleg 400 embert foglal magába a BÄ-RO hálózat.

A termékvilágítás területén a BÄ-RO a piacvezető Európában, ezen a területen a vállalat 40 éve aktív. A kiskereskedőknek és kereskedőnek széles körben kínál termékeket az eladások serkentése és a megvilágításnak az élelmiszer és nem élelmiszer termékekre gyakorolt alacsony károsító hatása érdekében .

1996 óta vagyunk megtalálhatóak a levegő tisztítás területén és napjainkban mi vagyunk Európában az élelmiszeripari UV-C fertőtlenítő rendszerek vezető beszállítója. A KitTech alkalmazások zsír eltávolításért és a plasmaNorm technológia a szag megszűntetéséért küzd éttermekben, menzákon és az élelmiszer-feldolgozó iparban. Baero = csúcsminőség!

A BÄ-RO termékekről további információt az alábbi honlapon talál: www.baero.hu

 
  • Fénysport LUX
    Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • H-2890 Tata, Agostyáni út 5.
  • Tel.: +36/30-25-66-133
  • info@fenysport.hu
powered by solvyt.com
Szechenyi 2022